OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT är nominerade till Årets Tillväxtföretag!

  OMT är nominerade till Årets Tillväxtföretag! Av vår leverantör Länsförsäkringar Östgöta har vi blivit nominerade som ett företag av tre som har chansen att vinna titeln Årets Tillväxtföretag.

  Nomineringen lyder ” Med inställningen att alla i en affär ska vara vinnare har OMT AB vuxit, något som bland annat gett dem Dagens Industris utmärkelse ”Årets Gasellföretag” vid flera tillfällen. De kvalificerade konsulttjänsterna och avancerade analys- och optimeringsverktyg för till exempel energi- och processindustri, har legat till grund för framgångarna. Med ett extra fokus på jämställdhets- och integrationsfrågor är bolaget också ett hållbart föredöme”

  Kriterierna är:

  Årets Tillväxtpris

  • Företaget ska vara ett företag som visar en stabil tillväxt (på stark frammarsch)
  • Företaget ska vara en bra förebild genom sitt sätt att ta samhällsansvar
  • Företaget ska ha mod, uthållighet och engagemang
  • Företaget har ett aktivt engagemang för och bidrar positivt till utvecklingen av det lokala samhället/orten Norrköping och regionen

  Utnämningen kommer ske i samband med Norrköpings näringslivsmässa och näringslivsgalan http://www.nkpgnaringslivsmassa.se/naringslivsgala

  Mer information om galan och övriga nomineringar hittar ni i Norrköpings Tidningars upplaga torsdagen den 7 april.

  Tack alla kunder, leverantörer och alla fantastiska kollegor! Vi vågar ifrågasätta, vi har mod att förändra, vi hjälps åt till att göra alla affärspartners till vinnare. Nu syns vi på galan!

  Dela
  Dela