OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT växer med en ny Operativ Chef!

  Nu växlar vi upp och välkomnar Mathias Wikman som ny operativ chef för vårt team Project Management!

  Mathias har lång erfarenhet från konsultbranschen där han har verkat i olika roller, bland annat som säljare och ledare på bolag som Epsilon, ÅF(AFRY), Sigma och HiQ men även på mindre bolag.

  Han har mångårig erfarenhet av rekrytering och kompetensanskaffning samt kompetensutveckling.

  Mathias har stor vana att arbeta med en bred palett av tjänstelösningar där han har varit personal- och affärsansvarig för kompetenser inom t ex projektledning, IT och produktutveckling.

  Kunder har varit allt från små start-ups till globala industribolag inom fordonsindustrin, processindustrin, läkemedel och offentliga verksamheter som tex inom kollektivtrafik med spårbundna fordon.

  Mathias har genom åren arbetat med ett flertal projektmodeller.

  Exempelvis har han arbetat enligt PROPS som testansvarig, med Prince2 som part i att sätta upp fungerande arbets- och leveransmodeller mellan kund och externa leverantörer, till att arbetat med och kring olika agila metoder som Scrum, SAFe och anpassade varianter av dessa. Med hjälp av denna bakgrund kommer Mathias nu att ansvara för vårt grymma team av seniora projektledare.

  Nu växlar vi upp och välkomnar Mathias Wikman som ny operativ chef för vårt team Project Management!

  Läs mer om hur & var vi skapar lösningar med hjälp av projektledning på: https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/project-management/

  Dela
  Dela