OMT AB
Byt språk:
 • English
 • God Jul & Gott Nytt År från OMT genom en kollegas tankar

  Vi tackar för 2020 som varit ett annorlunda år men som för OMT ändå inneburit att det återigen gått lite bättre än året innan! Vi önskar er en God Jul & Gott Nytt År genom att skicka med vår kollega Elinores tankar om att vara på OMT och vad det är som gör att vi gör rätt saker för att få en bra kultur och får en tillväxt med positivt resultat som konsekvens.

  1 april 2020 gjorde jag min första arbetsdag på OMT. En bra magkänsla och ett sug efter nya utmaningar ledde till att jag mitt under en rådande global pandemi valde att släppa taget om min dåvarande arbetsplats för att bli en del av OMT. Ett steg jag idag är otroligt glad för att jag vågade ta.

  Nu börjar 2020 gå mot sitt slut och jag är enormt tacksam över att jag varje dag får gå till en arbetsplats där ärlighet, engagemang & kamratskap ligger till grund för företagets kultur, och där en positiv energi alltid vilar i luften. Att få gå till en arbetsplats där kollegor, chefer och ägare alltid uppmärksammar och uppmuntrar alla medarbetares bidrag till företagets framgång, och där man hjälps åt och delar med sig av sin kunskap för att bredda kompetensutvecklingen och på så sätt tillsammans nå gemensamma mål.

  Det som är mest intressant för mig i min roll som ekonom på OMT är att jag får jobba i en kreativ miljö och med en bred variation på dagliga arbetsuppgifter. Att få jobba med flera bolag med olika inriktning inom samma koncern skapar en helhetsbild och ger mig som ekonom möjligheten att följa den ekonomiska processen från början till slut.

  OMT präglas av en stark gemenskap och en företagskultur som sticker ut ur mängden. Som anställd kollega blir man ofta påmind om hur viktigt det är att ha roligt på vägen för att kunna uppnå ett bra resultat. Genom att hela tiden jobba på att behålla OMT-känslan och den starka gemenskapen kan vi på så sätt bygga värdefulla relationer, ta tillvara på och sprida varandras erfarenheter, som i sin tur bidrar till viktiga affärer och ett starkt resultat.

  För att behålla vår unika OMT-anda står virtuella och fysiska möten samt tillfällen att umgås högt upp på prioriteringslistan. Allt från gemensamma kontorsmöten till stora företagsevent ger alla kollegor en möjlighet att lära känna varandra bättre och skapa ännu bättre förutsättningar för ett gott samarbete. Här bli alla lika mycket inkluderade, oavsett vilken roll man har – The OMT Way!

  God Jul & Gott Nytt År önskar jag er alla!

  Elinore Torstensson, 2020-12-29

  Är du på rätt ställe i yrkeslivet? Om inte, fundera på att göra 2021 till något bättre tillsammans med oss på OMT!

  Dela
  Dela