OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Personer i OMT-västar grillar

  Välkommen till OMT

  Detta är ett urval av de erfarenheter som vi på OMT framgångsrikt har genomfört ute hos våra kunder under våra yrkeskarriärer. Alla OMT medarbetare är anställda på rekommendationer och besitter en unik kompetens som alltid är kombinerad med god affärsmässighet och inspirerande personlighet.

  • Filtrera utvalda case och erfarenheter efter kategori


  Processindustri

  Norske Skogindustrier AS

  Nordenfjelske Treforedling, Skogn, Norge. Montageassistans och uppföljning på plats vid uppförande av ny returpappers anläggning. Komplett mek- och rörkonstruktion för en ny returpappers anläggning. Biokjel. Projektering av bränslehantering samt projektering av ventilation pannhus. Processcheman, layout-, rör- och isometriritning.

  Processindustri

  Metso Paper Karlstad AB

  Weyerhaeuser, Valliant, USA. Ombyggnad av pressparti PM2. Montageövervakning och samordning av rörmontage.

  Tillverkande industri

  Lenze Transmissioner AB

  Linköping Driftsättning av servo och frekvensomvandlare, kund och säljsupport, Kursledare för utbildning av kunder (frekvensomvandlare och servo), Elcadritning och elskåpsmontage.

  Tillverkande industri

  Lämneå Bruk AB

  Ljusfallshammar Driftsättning hos kunder i hela världen, PLC programmering, elskåpsmontage, felsökning och service, teknisk support vid mässor och kundbesök.

  Energi

  Infratek

  Projektledning av nytt fibernät i Strömstad.

  Processindustri

  Holmen Paper AB

  Braviken. Anläggningsprojektering projekt SO2, Projektledning och konstruktion. Tankunderlag, flödesschemor och layouter för DIP2. Processcheman, layout-, tank- och rörritningar anläggningsprojektering för projekt DIP2. Hallstavik Ny emballering med kringutrustning. Mek- och rörprojektering samt montagesamordning. Projektering av ny ångstam.

  Tillverkande industri

  Freudenberg

  Maskinombyggnader, el/automation, programmering, bland annat uppdatering och byten av servodrifter.

  Energi

  EON ES

  Felsökning & support i styrsystemet för P13 Händelöverket. Byte styrsystem för sotblåsning panna 1 (P1 & P3) i Hässelbyverket, Fortum. I samarbete med Autsyde.

  Energi

  E.ON Värme

  Projektledning och projektering åt Händelöverket i Norrkoping