OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Business Engineering

  Business Engineering är som benämningen antyder för oss på OMT bryggan mellan affär och teknik.

  I Team Business Engineering har vi tillsammans samlat på oss över 50års erfarenhet inom just dessa områden. Om utvecklings- och teknik-avdelningen är insatta i hur säljarna arbetar och säljarna är insatta i hur produkterna fungerar och är uppbyggda, kan ofta säljprocessen löpa smidigare.

  Med hjälp av lång erfarenhet av CPQ (Configure Price Quote) system har vi sett hur detta ofta blir navet i en smidig säljprocess där säljarna får den hjälp de behöver och alltid skapar offerter med uppdaterad och korrekt data. Data baserad på välstrukturerade och modulariserade produkter. Som samarbetspartner med en av de största CPQ-leverantörerna Tacton kan vi hjälpa Er med att implementera och underhålla Er CPQ lösning, samt hjälpa till att analysera hur en CPQ-lösning kan komma att förändra och förbättra just er säljprocess.

  Vi har i teamet experter på bland annat konfigurationsmodellering, dokumentgenerering, kvalitets- och test-processer samt säljprocessanalys. Därtill mycket erfarenhet av produktstrukturer och modularisering.

  Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just er säljprocess att bli effektivare och minska avståndet mellan teknik och sälj!

  Dela
  Dela