OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Björn Klaesson rivstartar på OMT!

  Vi fortsätter att förstärka vår kompetens och leverans av lösningar i Electrical & Control Lead Engineering-teamet genom att välkomna Björn Klaesson.

  Björn Klaesson porträtt och kör gokart

  Björn är en utåtriktad och driven automations- / driftsättningsingenjör med mångårig erfarenhet av att leda och jobba med felsökning, felavhjälpande åtgärder och driftsättning av bl a gasturbiner i världens alla hörn. Björn har även arbetat som delprojektledare med ansvar för flera projekt i olika länder parallellt.
  Björn kan på ett bra sätt genomlysa ett problem och bryta ner det i detaljer för att på bästa sätt identifiera en lösning. Från sitt tidigare arbete på fältet har Björn vanan inne att snabbt hitta en effektiv lösning på ett problem som måste lösas under tidspress och har ofta fått höra sig sprida positiv energi i grupper – både som ledare och som medlem.
  Björn kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm. Utöver att sprida positiv energi på OMT så kommer Björn också rivstarta med att sprida positiv energi hos en av våra kunder i just energibranschen, där i en roll som delprojektledare.
  Välkommen till OMT, Björn!

  Dela
  Dela