OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Ärlighet, engagemang, kamratskap!

  Det är våra värderingar. Just det här med värderingar är något som är väldigt intressant, nästan alla företag idag har värderingar nedskrivna, men hur många ärar sina värderingar? Jag har varit på OMT i 6 mån nu och kan med stolthet säga att på OMT så ärar vi inte bara våra värderingar, hela verksamheten genomsyras av dem.

  Min resa med OMT började redan innan jag klev in på kontoret, så när jag väl var på plats var allt ordnat, dator, telefon, välkomnande etc. Från start upplevde jag andan som finns inom OMT, transparensen, kamratskapet och engagemanget bland kollegor, chefer samt ägare. Första veckan följde en grundlig introduktion som alla som börjar på OMT går igenom. Där kartlade vi tillsammans mina kompetenser, gick igenom OMT och vår metodik. Redan andra veckan kom jag in på ett uppdrag som passade min kompetens och mig som person tack vare engagerade chefer och inte minst kollegor. Att hitta rätt person till rätt plats, det är det jag upplever är så bra med OMT, matcha lösning, kund och konsult för att ge det där lilla extra.

  Mitt uppdrag då, vad gör jag på OMT?

  Jag är på ett företag inom processindustrin där jag jobbar med dels projektledning av ett projekt kopplat till arbetsmiljölagstiftning, men också med företagets ständiga förbättringar. Det kan röra sig om allt ifrån enklare installationer till analys av delar av processen eller arbeten för att öka säkerheten. Ingen dag är den andra lik och det omväxlande arbetet passar mig väldigt bra. Jag utvecklas som person, får ökad kunskap hela tiden, och lär mig något nytt varje dag, något som är väldigt viktigt för mig likväl som för OMT. Genom att ha en metodik för uppföljning och coachning säkerställer vi att både kund och konsult är nöjda och att det är värdeskapande ur alla perspektiv.

  Efter 6 mån kan jag varmt rekommendera OMT och kallar mig med stolthet OMT:are.

  Daniel Zilén, Projektledare/projektingenjör

  Dela
  Dela