OMT AB
Byt språk:
 • English
 • ”Alla goda ting är tre”

  Det är något vi verkligen kan hålla med om när vi på samma dag välkomnade 3 nya kollegor där alla 3 tillhör vår grupp Business Engineering och alla 3 går direkt in i ett stort CPQ-projekt hos en av Sveriges största teknikföretag!

  Simon Strömberg har mångårig, internationell erfarenhet av modellering i Tacton-mjukvara och kommer att ta en roll som lead modeller i ett stort automotive-projekt.

  Peter Ekendahl har lång erfarenhet av projektledning och planering av CPQ-projekt och kommer att gå in som Release Manager i ett spännande nytt projekt som syftar till att skapa nya tjänstelösningar för roterande utrustning.

  Karl Bergqvist har en bakgrund inom konstruktion och har utvecklat goda kunskaper inom produktmodularisering och konfiguration. Karl har tex byggt en helt egen konfigurator till ett av världens största tågföretag. Nu krokar han arm med sina OMT-kollegor och utvecklar en konfigurator för att säkerställa rätt produkter och rätt pris för nya tjänstelösningar.

  Det är mycket roligt att vi nu har ett team om 10 slipade OMT:are som bygger upp ett effektiva säljverktyg till flera av Sveriges mest kända och välrenommerade teknikföretag.


  Läs mer om var och hur vi skapar lösningar inom business engineering och CPQ på: https://omtab.se/…/management…/business-engineering/

  Dela
  Dela