OMT AB
Byt språk:
  • English
  • OMT kraftförstärker och effektbalanserar med Tintin Holstensson!

    Tintin Holstensson är en elkonstruktör med en gedigen bakgrund inom elbranschen. Med över 10 års erfarenhet inom området har Tintin arbetat med flera olika tekniska discipliner. Han har fördjupat sig i sprinklerbranschen (R-contracting) och vidareutbildat sig på TUC, vilket ledde till hans senaste roll som elkonstruktör. Under de senaste tre åren har han främst fokuserat på att uppgradera maskinsäkerheten kring produktionslinjerna på SSAB i Oxelösund. Hans arbete med säkerhetsuppgraderingar har bidragit till ökad säkerhet och effektivitet på arbetsplatsen, vilket har varit avgörande för att minimera riskerna för operatörerna.
    Just nu arbetar Tintin med ett spännande projekt som involverar ett byte av drivsystem – ett projekt som visar på hans mångsidighet och tekniska expertis.

    Till OMT tar Tintin med sig sin erfarenhet, nyfikenhet och noggrannhet. Han kommer att bli en värdefull tillgång för vårt team, tack vare sin förmåga att kombinera teknisk kunskap med ett starkt säkerhetsfokus. Vi är övertygade om att de projekt Tintin leder och deltar i kommer att hålla högsta standard.

    Privat så ägnar Tintin sin fritid åt fotboll och golf – aktiviteter som ger både avkoppling och energi. Familjen är också en central del i Tintins liv, och han uppskattar tiden han får spendera med sina nära och kära.

    Varmt välkommen till teamet, Tintin! Vi ser fram emot att se all den positiva inverkan du kommer att ha hos oss och ska göra allt vi kan för att göra arbetslivet inom OMT familjen till något riktigt bra för dig.

    Läs mer om hur och var vi nu tillsammans kan skapa lösningar på Electrical & Control Lead Engineering | OMT AB

    Dela
    Dela