OMT AB
Byt språk:
 • English
 • TPO förstärks med Johan Wallsing!

  Johan Wallsing bidrar med mångårig erfarenhet inom flygbranschen. I sina tidigare roller har Johan arbetat mycket med produktionstekniska frågor inom industrialisering och skärande bearbetning med ständiga förbättringar och kvalitet i fokus. Med sin projektvana från utvecklingsprojekt där fokus varit på kostnadsreducering och processtyrning förstärker Johan OMT’s möjlighet att skapa värden åt våra kunder.

  Som person är Johan lösningsorienterad och har ett stort tekniskt intresse med stor laganda. ”Mitt mål är att stärka eller åtminstone vidhålla det starka varumärket inom consulting som OMT är genom att vara service-minded gentemot kunder och ödmjuk inför möten med människor.” Till det kan tilläggas ett entreprenörskap och en drivkraft att ständigt komma framåt.

  Nu kliver Johan in i ett nytt projekt som utvecklingsingenjör tillsammans med OMT där han kommer driva utvecklingsprojekt och förstudier. Här kommer Johan skriva tekniska scope på vår kunds service-avdelning som ska presenteras i säljbara paket till kunder världen över!

  Läs mer om hur och var vi tillsammans kan skapa lösningar oss på : https://omtab.se/affarsomraden/technical-solutions/technical-production-operations/

  OMT kollegor